Manusfabrik i Växjö

Jag och Magnus (med Lotta och hennes mamma) 1996. Jag och Magnus (med Lotta och hennes mamma) 1996.

Just nu sitter jag på tåget på väg mot Växjö. Min kompis Magnus har ett sommarvikariat på Smålandsposten där och vi ska hänga ett par dagar och skriva manus till vår föreställning ”Du verkar disträ” som vi ska spela på Victoriateatern i Malmö i september. Vi spelade showen första gången på Lunds humorfestival förra året. Då var den en knapp timme, nu ska den bli en tvåaktare på 2 x 45 minuter.

Föreställningen kretsar kring min och Magnus vänskap som fyllde 20 år förra året. Vi marknadsförde det som en offentlig parterapi mellan två vänner och det är det på sätt och vis. Magnus och jag har alltid gillat varandra, men de senaste åren har vi kanske inte varit lika nära varandra som förr i tiden. Inför manusarbetet förra sommaren satt vi på hans sommarställe och pratade igenom vår relation och det blev en väldigt bra grogrund till manuset, och var också väldigt bra för vår relation. Se föreställningen på Victoria den 14 september!

Välj glädjen!

Kommentera gärna: