Jag och Magnus (med Lotta och hennes mamma) 1996. Jag och Magnus (med Lotta och hennes mamma) 1996.

Just nu sitter jag på tåget på väg mot Växjö. Min kompis Magnus har ett sommarvikariat på Smålandsposten där och vi ska hänga ett par dagar och skriva manus till vår föreställning ”Du verkar disträ” som vi ska spela på Victoriateatern i Malmö i september. Vi spelade showen första gången på Lunds humorfestival förra året. Då var den en knapp timme, nu ska den bli en tvåaktare på 2 x 45 minuter.

Föreställningen kretsar kring min och Magnus vänskap som fyllde 20 år förra året. Vi marknadsförde det som en offentlig parterapi mellan två vänner och det är det på sätt och vis. Magnus och jag har alltid gillat varandra, men de senaste åren har vi kanske inte varit lika nära varandra som förr i tiden. Inför manusarbetet förra sommaren satt vi på hans sommarställe och pratade igenom vår relation och det blev en väldigt bra grogrund till manuset, och var också väldigt bra för vår relation. Se föreställningen på Victoria den 14 september!

Välj glädjen!

Läs hela inlägget »

Strax innan jag slutade på P3 för säsongen så började jag hosta. Jag tänkte att det gör ju inte så mycket, jag har ju ändå sommarlov. Jag fattade inte riktigt då att jag skulle hosta i sju veckor till. Efter fyra veckor gick jag till vårdcentralen som skrev ut nåt som innehöll både etylmorfin och efedrin. Tror ni det hjälpte? Nej. Lika lite som tigerbalsam mot napalm. Men sommaren har ju inte bara varit trist. Jag fick ju träffa Kayo!

Läs hela inlägget »
Etiketter: kayo sommar krupp

Om en knapp vecka slutar jag skoja på P3 för sommaren. Varje måndag till torsdag under hela våren har jag kommit på, skrivit och framfört sketcher i Carpe Fucking Diem. Det har varit roligt men också rätt ansträngande. En humorfabrik utan kollektivavtal. Nu tar jag ett välförtjänt sommarlov. CFD är tillbaka igen i mitten av augusti.

Läs hela inlägget »
Etiketter: cfd p3 radio